Президент України Володимир Зеленський закликав всіх міжнародних партнерів надати дані та докази, які стосуються катастрофи, у розпорядження комісії з розслідування причин. Про це він написав на своїй сторінці у Facebook.

Читайте також: "Пекельний біль": Зеленський зустрівся з родичами жертв катастрофи літака МАУ (фото)

"Сьогодні комісія з розслідування причин катастрофи літака компанії "Міжнародні авіалінії України" продовжує роботу. Українські фахівці залучені до цього процесу. Ми очікуємо, що їм буде надана вся інформація та всі доступи, які є необхідними для проведення об’єктивного розслідування. Ми тримаємо постійний зв’язок з нашими представниками. Версія про влучання ракети в літак не виключається, але станом на сьогодні не є підтвердженою", – зазначив президент.

Та продовжив: "Враховуючи останні заяви лідерів держав у ЗМІ, ми закликаємо всіх міжнародних партнерів – передусім уряди США, Канади та Великої Британії – надати дані та докази, які стосуються катастрофи, у розпорядження комісії з розслідування причин", – зазликав Зеленський.

Читайте також: Експертна група надала докази того, що український літак в Ірані збила ракета (фото, відео)

Президент зазначає, що наша мета – встановити беззаперечну істину. "Ми вважаємо це обов’язком всієї міжнародної спільноти перед сім’ями загиблих та пам’яттю жертв катастрофи. Цінність людського життя вища за будь-які політичні мотиви", – наголосив президент.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook