Жінка, яка на Lexus збила чоловіка на смерть у селі Чаруків, відбулась умовним покаранням терміном на один рік.

Читайте також: П'яний прокурор, який "розсікав" Луцьком на BMW із 7-ма дівчатами та вчинив аварію, досі не поніс покарання (відео)

Про це йдеться у вироку Луцького міськрайонного суду Волинської області.

Під час суду встановили, що 23 травня 2019 року обвинувачена, перебуваючи за кермом "LEXUS ES 300H", рухалася в напрямку Луцька по автодорозі Н-17 сполученням "Львів-Радехів-Горохів-Луцьк", яка має по одній смузі руху в кожному напрямку, зі швидкістю 81,9 км/год.

Водійка, перевищивши дозволену в населеному пункті швидкість руху допустила наїзд на велосипедиста, який здійснював перетин автошляху справа наліво відносно руху автомобіля. Внаслідок отриманих від ДТП травм чоловік помер у лікарні.

Читайте також: Від удару "Mercedes" опинився на тротуарі: у Луцьку зіткнулись два легковики, рух вулицею ускладнений (фото)

Допитана в судовому засіданні обвинувачена визнала свою вину. Вона щиро розкаювалась у вчиненому, просила вибачення у потерпілої та суворо її не карати, вказуючи на бажання надалі при потребі допомагати їй.

Суд визнав її винною та призначив покарання у виді трьох років позбавлення волі, замінивши його на умовне терміном на один рік.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook