В той час, коли інші обласні центри України лише готуються організовувати додаткові шпиталі для пацієнтів з коронавірусною хворобою, місто Луцьк в числі тих, де органами місцевого самоврядування вже прийнято рішення про їх створення.

Читайте також: Стало відомо, хто керуватиме шпиталем, в якому лікуватимуть хворих на COVID-19 у Луцьку

Про це інформує пресслужба Луцькради.

"Прем’єр-міністр України Денис Шмигаль на сьогоднішній селекторній нараді рекомендував регіонам забезпечити розгортання додаткової кількості ліжок для пацієнтів, хворих на гостру респіраторну хворобу COVID-19, використовуючи наявні відокремлені будівлі лікувально-профілактичних закладів, – розповів начальник управління охорони здоров’я Луцької міської ради Володимир Лотвін. – В Луцьку вже розгортається тимчасовий інфекційний стаціонар в акушерському корпусі Луцького клінічного пологового будинку.

Читайте також: Люди активного працездатного віку: стало відомо, хто помер від коронавірусу на Волині за останню добу

Це – окрема будівля, яка знаходиться на достатній відстані від іншого корпусу Луцького клінічного пологового будинку. Відкриття цього тимчасового інфекційного стаціонару ніякої загрози вагітним, породіллям і новонародженим, та відвідувачам жіночої консультації при наданні медичної допомоги не несе".

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook