Голлівудська актриса Анджеліна Джолі стрімко втрачає вагу. Згідно західним ЗМІ, вага зірки ледь перевищує 35 кілограмів. Зараз вона важить на 2 кг менше, ніж її 11-річна дочка.

Читайте також: Анджеліна Джолі потрапила в лікарню

Проблеми з вагою викликають занепокоєння у друзів, рідних актриси і навіть Бреда Пітта. Всі вони неодноразово вмовляли Джолі звернутися за допомогою до фахівців, повідомив таблоїд Star з посиланням на джерело в колі знайомих Анджеліни. Згідно з цією інформацією, нинішня вага зірки впала до 35 кг.

Анджеліна і раніше не відрізнявся завидним апетитом, а тепер, схоже, і зовсім втратила його. Актриса нервує через розлучення і майже нічого не їсть. Як результат – Джолі стрімко втрачає вагу. Близькі побоюються: якщо так піде і далі, вона може опинитися на лікарняному ліжку.

Харчовий розлад траплявся у зірки і раніше: рік тому Джолі підозрювали в анорексії – як розповідали інсайдери, тоді вона важила всього 36 кіло. А тепер важить і того менше!

Анджеліна завжди їла уривками, харчувалася всухом'ятку і воліла жити на перекусах, що складаються з горіхів і ягід. Тепер, як запевняють інсайдери, її харчові звички стали тільки гіршими.

Читайте також: Бред Пітт відбирає у колишньої дружини всіх дітей

"Вона досягла ваги, яка просто небезпечна для життя", – коментує нью-йоркський терапевт Стюарт Фішер.

Анджеліна дуже переживає через те, як просувається розлучення. Особливо її виводить із себе той факт, що з Бреда Пітта нещодавно було знято звинувачення в насильстві над дітьми. ФБР офіційно закрило розслідування інциденту в літаку, коли актор посварився зі своїм 15-річним сином Меддоксом.

У Джолі підозрюють анорексію і рак. Нагадаємо, актриса зробила подвійну мастектомію і видалила яєчники.

Пізніше інший таблоїд спростував цю інформацію. За даними інсайдера Gossip Cop, актриса чудово себе почуває, а інформація про 35 кілограм — просто вигадки.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter