Дорожньо-транспортна пригода за участю авто українськї волонтерки сталася у ніч на 27 липня.

Читайте також: Автомобіль знесло з дороги і перекинуло: у ДТП потрапили правоохоронці

Відома українська волонтерка Євгенія Сіра потрапила в жорстке ДТП за участю п’яного водія, в результаті якого вона і водій авто, в якому їхала волонтер, отримали травми.

Про це повідомляє прес-служба поліції Івано-Франківської області.

"Невідомий водій, керуючи автомобілем "Ford Mondeo" не вибрав безпечну швидкість руху, проявив неуважність в результаті чого допустив зіткнення з задньою частиною автомобіля марки "Mersedes-Benz Sprinter", під керуванням 20-річного жителя Чернівецької області. Після чого з місця пригоди зник. В результаті аварії водій автомобіля "Mersedes-Bez Spinter" з отриманими травмами доставлений до лікувального закладу. Пізніше в медустанову звернулася і пасажирка даного автомобіля", – йдеться в повідомленні.

Читайте також: Пенсіонерка на велосипеді протаранила головою автівку патрульної поліції (відео)

Правоохоронці встановили особу водія-втікача, причетного до ДТП і розшукали його. Ним виявився 26-річний житель Снятинського району. У його крові виявили 1,25 проміле алкоголю.

За фактом події почато кримінальне провадження за ч.1 ст.286 КК "Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом".

У той же час, журналіст Ольга Худетська на своїй сторінці в Facebook уточнила, що постраждали три людини.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook