Відомий американський репер, продюсер і фронтмен гурту Black Eyed Peas Вільям Адамс, відомй також як Will.i.am, прилетів вчора до Києва.

Читайте також: Інтимна фотосесія Даші Астаф'євої у мереживній білизні розбурхала мережу

Музикант, під час ранкової прогулянки вулицями Подолу, помітив на одному з будинків мурал Нунка. Зірку так вразила краса настінного розпису київської будівлі, що він вирішив поділитися цим зі своїми фанами у сторіс на сторінці в Instagram, пише ТСН.

«Я йду вулицею Києва, в Україні. Дивлюся на будівлю, і що я бачу? Малюнок Нунка! Це Нунка, брат! Це до біса красиво!», – емоційно розповідає знаменитість.

Читайте також: Дружина Віктора Павліка поділилася першим фото з новонародженим сином

Поки причина візиту популярного репера до Києва невідома. Однак можна припустити, що прихильники творчості знаменитості мають надію зустріти зірку на одній із центральних вулиць міста. Також шанувальники Вільяма Адамса припускають, що він приїхав до столиці задля локації для знімань нового кліпу.

Зазначимо, багато популярних виконавців обрали локаціями для своїх кліпів саме українські краєвиди. Відеороботами made in Ukraine можуть похизуватися Сoldplay, Майлі Сайрус, Pink Floyd, Ріта Ора, Hurts, NCT Dream та багато інших світових знаменитостей.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook