Porsche змушений відкликати 1360 автомобілів в Україні через проблеми з автоматичною коробкою передач.

Читайте також: Відома українська волонтер трагічно загинула у жахливій аварії (фото)

Як повідомляє LIGA.net, таку інформацію повідомили в офісі офіційного імпортера Porsche в Україні, компанії Winner Imports.

Зокрема будуть відкликані моделі Panamera, вироблені в період з 20 серпня 2010-го по 13 вересня 2016 року і Cayenne, вироблені в період 23 липня 2002 – 5 лютого 2010 року.

Виявлена недосконалість загрожує тим, що машини можуть котитися самі по собі, будучи припаркованими, через крихкість пластикових втулок автоматичної трансмісії. Ці втулки можуть від’єднатися між важелем перемикання передач і самої коробкою передач. І навіть якщо водій поставив транспортний засіб в положення P, сама трансмісія може не перебувати в ньому.

Якщо це станеться в положенні P, при неактивованих гальмах, фіксація на місці транспортного засобу не гарантована, що може привести до аварії.

У повідомленні імпортера йдеться, що власники автомобілів можуть продовжувати використовувати свої транспортні засоби, але щоб запобігти несподіваному відкату машин, автовиробник рекомендує завжди застосовувати гальмо стоянки.

З початку вересня власники авто будуть запрошені в офіційні центри Porsche для заміни деталі.

Читайте також: АвтоХам: головний "євробляхер" України попався на їзді тротуаром (відео)

Porsche безкоштовно модернізує майже 340 тисяч авто по всьому світу. З них близько 99 665 одиниць знаходяться в США, 25 тисяч – в Німеччині, інші у інших країнах.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook