Український футболіст, хавбек луганського клубу «Зоря» Дмитро Іванісеня збирається продовжити свою кар'єру в Росії в ФК «Крилья совєтов».

Читайте також: Це не показали по ТБ: з'явилося неочікуване відео з матчу Україна – Швеція

Зараз 27-річний спортсмен вже прибув до розташування російської команди в Сербії, йдеться в повідомленні самарського клубу в Twitter.

За інформацією преси, Іванісеня має намір підписати довгостроковий контракт з російським клубом. У минулому сезоні "Крилья совєтов" вийшли у РПЛ.

Зауважимо, що луганська «Зоря» фінішувала третьою в чемпіонаті сезону-2020/21 і зіграє в Лізі Європи. Іванісеня в поточному сезоні провів 21 матч і забив 5 голів в УПЛ. Наразі клуб проводить літні збори в Туреччині.

Також Іванісеня має досвід виступу за збірну України – виходив у листопаді 2019 року на заміну в перерві.

До речі, нещодавно центральний півзахисник і захисник луганської «Зорі» перед цим спростував чутки про перехід в харківський «Металіст».

Читайте також: Члени Кабміну вбралися у футболки збірної України з футболу (фото)

Новина про те, що Іванісеня близький до переходу в російський клуб, викликала в мережі бурхливу реакцію з критикою. На адресу спортсмена-заробітчанина посипалися невтішні коменти та закиди в безпринципності, а також прозвучали думки, що це стане хрестом на кар'єрі футболіста.

  • Ось Лужний якось правильно сказав.«Я вважаю, що раз вони туди поїхали, то назад, в Україну, їх вже не потрібно пускати. Таких людей, звичайно, багато. Треба дати їм депортацію з країни – і все. Що вони за футболісти такі? Їдь куди-небудь, тільки не в Росію», – говорив Олег Романович у 2015 році... Сподіваюся, фани «Зорі» проводять безпринципного у**ана Іванісеню так, як він того заслуговує.

  • Жесть, думаю без проблем міг би спробувати себе в бельгійському середняку. Але він вирішив на піку кар'єри піти на дно.

  • Як людину його зрозуміти не можна, а як баригу – можна, не він перший і не він останній.

  • Збірну сюди взагалі немає сенсу приплітати. Йому вже 27 і рівень збірної він явно не тягне. Мабуть, і сам це розуміє, тому наплював на всіх і поїхав за довгим рублем.

  • Це хрест на кар'єрі.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook