Холостяк−9 Микита Добринін і його обраниця Даша Квіткова сьогодні, 20 травня офіційно стали чоловіком і дружиною.

Читайте також: За дурнів нас тримаєте?: у мережі розгорівся скандал через переможця "Голосу країни−10"

Зоряна ТВ-пара вирішила не відкладати цей важливий день через пандемію коронавіруса в Україні. Хоча пишне свято все ж довелося відкласти. Як раніше повідомляла пара, пишне торжество пройде або в серпні, або вже восени цього року. А ось дата реєстрації шлюбу залишилася незмінною, пише РБК.

Більш того, в мережі з'явилися перші вигляді з розпису вже екс−Холостяка і "холостячки". На найважливішій події для пари були присутні їхні близькі друзі, які і поспішили зробити декілька відео і фото. Також відео було опубліковано на youtube−каналі Glam Wish!

Нарешті, можна розглянути весільний образ Квіткової. Для розпису вона на замовлення пошила собі оригінальну міні−сукню білого кольору. Сукня з корсетом оголює плечі дівчини. Вишуканий і дуже жіночний образ доповнюють білі босоніжки із застібкою на щиколотці. Волосся Даша розпустила, а макіяжу зробила з акцентом на виразні очі.

Микита ж вибрав розслаблений костюм сірого відтінку в клітку. Замість сорочки − біла футболка. А замість туфель − білі прогулянкові кросівки-кеди.

"Вона стала моїм серцем, величезною його частиною, тепер і офіційно моя. Just married", − підписав фото Микита Добринін.

Читайте також: Це вже занадто: фото оголеної Даші Астаф'євої обурило фанатів

Більше не холостяк: Микита Добринін і Даша Квіткова офіційно розписалися (відео важливого моменту)

Більше не холостяк: Микита Добринін і Даша Квіткова офіційно розписалися (відео важливого моменту)

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook