У Свято-Димитрівському окрузі Ковельського деканату збирають речі та їжу постраждалим унаслідок великих пожеж на Луганщині. Про це повідомляє Волинська єпархія Православної Церкви України у Facebook.

Читайте також: У замку Любарта українські захисники отримали звання "Народний Герой України"

Військові капелани 14-ої ОМБр, які перебувають на Сході, просять небайдужих допомогти тим, хто втратив майно й опинився в біді. Як зазначено на сторінці деканату в фейсбуці: "Збираємо дитячий і дорослий одяг, постіль, ковдри, а також харчі! У нас є з надлишком вживаних речей, які займають місце, зробімо крок милосердя для постраждалих! Саме так роблять усі люди, які називаються християнами!".

Збір проводитимуть до 23 жовтня при храмі Великомученика і цілителя Пантелеймона у селі Люблинець. До спільної допомоги запрошують і панотців.

Телефон настоятеля протоієрея Матвія Олійника: (097) 768-40-08.

Читайте також: Бійці волинської бригади допомагають ліквідовувати масштабні пожежі на Луганщині

Нагадаємо, що 30 вересня внаслідок масштабної пожежі, якій сприяє шквальний вітер, постраждали ряд сіл та лісових масивів Луганщини. До гасіння пожежі долучилися і військові волинської бригади.

Крім того, рішенням командира 14-ої окремої механізованої бригади імені князя Романа Великого полковника Сергія Войченка в одному з сіл на Луганщині облаштували їдальню

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook