Депутат від "Слуги народу" Антон Поляков, якого нещодавно вигнали із партії, опублікував третій аудіозапис із зустрічі нардепів партії Зеленського і шефа поліції Дніпропетровської області Володимира Огурченко. 

Читайте також: "Соски ах*ренні просто": як насправді отримують посади заступників в уряді Гончарука (аудіо)

Як уже повідомлялося, вони зустрічалися за вечерею в криворізькому ресторані "Околиця" 25 вересня. Опубліковані вже дві частини цієї бесіди. 

Перша стосується того, як "слуги народу" обіцяють поліції політичний дах в Києві і захист від прокуратури і ДБР. 

У другій нардепи і поліцейський обговорюють персону заступника міністра інфраструктури Олександри Клітіної, натякаючи, що вона домоглася своєї посади "через ліжко".

Новий уривок розмови присвячений "інформаційній війні" – зокрема, спробам присутніх поставити під контроль "слугам народу" Перший міський телеканал, який планують викупити у нинішніх власників і фінансувати за рахунок комбінату "Арсел Міттал Кривий Ріг".  

У розмові бере участь Володимир Огурченко – шеф обласної поліції Дніпропетровщини, Юрій Корявченков ("Юзік"), Владлен Неклюдов та інші нардепи від "Слуги народу".

Публікуємо розшифровку запису:

Огурченко: Чоловік підійшов і сказав: Володимире Георгійовичу, у мене перший буде, з чим я зіткнуся, це інформаційна війна.

Чоловічий голос: Так. Так. Бруд будуть лити точно, тому що на тому що на Неклюдова вже почали лити. Ми вже звикли до того. На Юру не ллють, бо він на виборах особливо в місті не був...

Інший чоловічий голос: А мене бояться. (Сміх) Ну, по-чесному. Але я не за тим. Я з інформаційної підтримки приніс в офіс президента, до речі (нерозбірливо)... адже Усов (екс-нардеп з Кривого Рогу – Ред .) по своїй ділянці продає. Продає задешево.

Читайте також: "Закрити цю всю шваль": у мережу злили запис розмови Юзіка та "слуг народу" з поліцейськими (аудіо)

Жіночий голос: "Перший міський" продає. 

Неклюдов: Канал, так. "Перший міський" канал. 

Репліка: Є "Рудана" (місцевий телеканал – Ред. ), але є "Перший міський". "Рудана" є муніципальним каналом. Але фактично вона повністю на тій стороні (на стороні мера Кривого Рогу Юрія Вілкула).

Чоловічий голос: Я пішов до Офісу президента, і Офіс президента сказав, що ми і самі таке створимо. Я кажу: це склалося за п'ять мільйонів.

Репліка: І вони формують певну думку...

Чоловічий голос: А вам, щоб вам більше це саме на виборах, він стане в нагоді. Мені він нафіг не потрібен. 

Юзік: Ні, він і на виборах стане в нагоді, і в подальшому. 

Чоловічий голос: Брати не треба, я говорю, я зроблю все, щоб КМК його профінансував. Зарплата, зміст каналу – 600-700 тисяч гривень на місяць. 

Запис розмови можна послухати ТУТ.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook