Прем'єр-міністр України Денис Шмигаль опублікував світлину, на якій йдуть поруч віце-прем'єр з питань стратегічних галузей промисловості Олег Уруський і голова Чечні Рамзан Кадиров. Очільник українського уряду заявив, що чекає на пояснення.

Читайте також: Скандальна Оксана Марченко заявила про вступ у проросійську партію "ОПЗЖ"

Відповідний допис український прем'єр зробив у своєму Facebook. Повідомляє ТСН.

"Чекаю від Олега Уруського термінового пояснення ", – написав Шмигаль.

Де і за яких обставин зроблене фото, Шмигаль не уточнив. Водночас у Facebook Уруський напередодні поширив пост, у якому повідомив, що перебуває в Абу-Дабі, на одній із найбільших у світі міжнародній військово-технічній виставці IDEX-2021.

Читайте також: Скандальний нардеп від "Слуги народу" живе у розкішних апартаментах свого товариша, – ЗМІ (фото)

Український міністр розповів, що оглянув продукцію українських виробників і зустрівся з головою Вищої ради оборонної промисловості Саудівської Аравії Ахмедом Аль Оалі та федеральним міністром з оборонної промисловості Пакистану Зобайдою Джалал.

Як уточнив Уруський: "Попереду ще багато роботи – зустрічі, переговори, підписання контрактів, знайомства із сучасними тенденціями на ринку ОВТ".

"IDEX – це унікальний майданчик для встановлення та розвитку відносин з керівництвом урядових установ та організацій, збройних сил та підприємств з усього світу. Однак важливо те, що цей захід дає можливість зазирнути в майбутнє і побачити, як буде розвиватися озброєння, які існують тенденції та на яких напрямах виробництва зосереджуються виробники", – написав він. 

Читайте також: Щоб не приходили штрафи за порушення швидкості: Порошенко їздить на елітному позашляховику із замальованою буквою номерного знака (фото)

Торік російський президент Володимир Путін надав голові Чечні Рамзану Кадирову військове звання генерал-майора. 

Відео Obozrevatel.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook