Керівник студії "Квартал 95" Володимир Зеленський, який емоційно

Обурений Зеленський різко відреагував на чутки про закриття серіалу "Свати"
відреагував на чутки про закриття серіалу "Свати", випустив ще одне відеозвернення.

На сторінці у Facebook шоумен виклав ролик, у якому подякував всім, хто не лишився байдужим до теми "Сватів" і підтримав "Квартал 95".

Також Зеленський не полінився відповісти тим зловмисникам, які лишили гнівні коментарі щодо серіалу.

"Кому потрібен, нахр*н, серіал? Відповідаю. Смаків багато. Не подобається – не дивишся. Кому потрібно? 800 мільйонів переглядів лише на YouTube. Другий комент, – що "Свати" – це пропаганда. Серіал "Свати" – це про родину, про кохання, про дітей. Там нема нічого, окрім гумору, сміху і теплого настрою. Ні-чо-го", - наголосив актор та ведучий.

Окрему увагу Зеленський приділив коментарю: "Що ж таке. Щойно торкнулися ваших "Сватів" і ви прокинулися".

"Люди, це ви лише прокинулися. А я не сплю останні 15 років, і щосуботи "Квартал" не спить, щосуботи ми казали те, що думаємо усім можновладцям. Вони приходять і йдуть, а ми разом з вами назавжди. Всім дякую, всіх люблю. А всім тим, хто нас з вами розсварює, які роз’єднують нашу країну, які хочуть нас ділити за кольором, за мовою і таке інше. Усім вам, я не можу сказати від себе, я ж  людина наче з культури. Тому скаже один з образів, знайомий всім, Василь Голобородько: "А ви всі інші, злодії, йдіть у дупу" - підсумував звернення Володимир.

Нагадаємо, що днями Служба безпеки України

СБУ заборонила в’їзд в Україну зірці серіалу "Свати" Добронравову
заборонила в’їзд до нашої країни російському актору Федору Добронравову, який зіграв одну з головних ролей в українському серіалі "Свати". Росіянин не зможе відвідувати Україну протягом трьох років. На фоні цього у Мережі стали ширитися чутки про те, що й сам серіал "Свати" можуть закрити. Це не на жарт обурило керівника "Кварталу 95" Володимира Зеленський, який відповів на чутки емоційним відео.