Підприємці Старого ринку Луцька стали заручниками неприємної ситуації. Територія на вулиці Глушець, 1 площею 0,5904 гектара була передана в оренду КП "Луцькі ринки" з рук Волинської облспоживспілки, яка дурила та обкрадала підприємців і неналежним чином виконувала свої зобов'язаня. Втім керівники облспоживспілки мають намір повернути собі Старий ринок навіть вдаючись до незаконних дій. 

Читайте також: У Луцьку на місці нелегального ринку з'явиться парковка

Представники облспоживспілки вимагають у підприємців орендну плату, хоча наразі вона сплачується у КП "Луцькі ринки", інформує volynua.

Облспоживспілка аргементує своє вимагання тим, що у попередні роки провеи покращення території ринку, зокрема, поклали асфальт, провели освітлення, забезпечили охороною. "Рекетири" погрожують, що торгові площі залишаться без охорони, а також вони заберуть деякі елементи інфраструктури.

Читайте також: Чому "кишенькові" експерти проти КП "Луцькі ринки" та що вони з цього мають

Підприємці ж побоюються, аби їхній товар не був зіпсований диверсійними діями ображеної сторони і тримаюь в голові інцидент з навмисним підпалом торгових місць в ТЦ "Універмаг".

Волинська облспоживспілка наразі ж зайняла деструктивну для громади Луцька позицію. Вона має на меті й надалі набивати кишені грошима, обдурюючи підприємців, та не зацікавлена у наповненні бюджету міста коштами.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter