Нелегким видався січень для працівників дорожніх підприємств області, які здійснюють зимове утримання автошляхів державного значення нашої області. Снігопади, що зачастили, не дають часу для перепочинку. Нинішні вихідні дні для багатьох дорожників теж стали робочими. Про це інформують працівники дорожньої галузі Волині.

Читайте також: На Волині рятувальники звільнили із заметів вантажівку та два легковики (відео)

Дорожники нагадують, що протягом вчорашнього дня для забезпечення безпечного та безперебійного руху транспорту на автошляхах, якими опікується Служба автомобільних доріг у Волинській області, працювало 75 машин і механізмів, вночі для цього було задіяно 86 одиниць техніки, роботи з ліквідації зимової слизькості тривають.

Дорожники не лише розчищають сніг та посипають шляхи – вони завжди простягають руку допомоги тому, хто її потребує.

Так сьогодні вночі під час проведення робіт з ліквідації зимової слизькості на автодорозі Н-17 Львів-Луцьк працівники філії "Луцька ДЕД" ДП "Волинський облавтодор", а саме його дорожньо-ремонтного пункту № 5 (с. Шклинь), надали допомогу водію, трансортний засіб якого застряг у селі Сільце (на відео).

Читайте також: У Луцьку трапилась чергова аварія за участі маршрутки (відео)

До слова, грейдер дорожників на автошляху Р-15, до якого за інформацією місцевих ЗМІ днями виїздили рятувальники аби дістати його з кювету, до того, як туди потрапити, у парі зі ще одним грейдером витягнули вантажівку, що з'їхала з дороги.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook