Духовна консисторія частково відновлює нормальну працю після запровадження коронавірусного карантину. Про це повідомлила Волинська єпархія ПЦУ.

Читайте також: В одному з районів Волині виявили нові випадки захворювання на коронавірус

З благословіння митрополита Луцького і Волинського Михаїла, починаючи з вівторка, 28 квітня, співробітники Управління єпархії виконуватимуть службові обов’язки в робочих кабінетах до обіду. При цьому, в одному кабінеті одночасно можуть трудитися не більше двох осіб, які повинні використовувати медичні маски та антисептичні засоби.

Напередодні знову було проведено професійну дезінфекцію в будинку духовної консисторії, а також в кафедральному соборі Святої Трійці. Цю роботу виконали працівники МНС.

Поки що відвідувачам рекомендовано приходити в Управління лише в нагальних справах. Інші питання слід вирішувати дистанційно, використовуючи відповідні засоби комунікації.

Читайте також: Волинянка, яка інфікувалася коронавірусом у лікарні, їздила на Великдень додому та спілкувалась з родиною

Нагадаємо, що станом на 10.00 год. 27 квітня в області зареєстровано 254 випадки COVID-19, які підтверджені лабораторно методом ПЛР. Одужало 49 осіб. Шість випадків хвороби завершилось летально. 

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook