Поліцейських із Ковеля та Бережан, які побили ветеранів АТО у Львові, звільнено. Щодо чернівецького копа ще триває службове розслідування.

Читайте також: Поліцейський з Волині разом із товаришами жорстоко побили атовців у Львові, – ЗМІ

Про це йдеться у сюжеті ТСН.Ранок.

Троє поліцейських у ніч проти понеділка побили двох чоловіків у середмісті, коли ті саме поверталися додому. За словами потерпілих, нападники поводили себе агресивно й були п'яні. Утекли лише після того, як до них викликали поліцію. Але через кількасот метрів їх уже затримали патрульні, бо ті були закривавлені.

Після цього ж намагалися вирішити питання грошима. Як пізніше з'ясовувалося − усі вони поліцейські з різних регіональних підрозділів, а у Львові перебували поза службою. Територіальне управління Держбюро розслідувань уже розпочало кримінальне провадження.

Читайте також: "Обчищали лише офіси": затримали банду, яка "працювала" на Волині та ще в кількох областях (фото, відео)

"Вони хіхікаючи розказували, що всі довкола дураки, а їх відмажуть, бо вони самі поліція. Після цього мені дзвонили не менше 4 родичів, двоє з яких є працівниками поліції і пропонували порішати баблом", − розповів потерпілий Андрій Мочурад.

Як ми раніше повідомляли, напад стався на проспекті Свободи у ніч на 16 листопада. За словами потерпілих, поліцейські накинулись на них з кулаками зі спини.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook