Предстоятель УПЦ Онуфрій привітав нововолинців з Великоднем: на вулиці мешканці помітили білборд. Це викликало обурення та гнівні коментарі в соцмережі. Однак вітання все ж прибрали.

Читайте також: "В Україні більше немає УПЦ МП", – Вселенський патріарх

Світлину 29-го квітня опублікував у фейсбук-групі Нововолинськ інфо Євген Ковалець та запитав мешканців Нововолинська «Як вам привітання?», пише Буг.

Такий білборд, що виявили на вулиці Грушевського, обурив містян. Свою думку вони висловили у коментарях.

Igor Cherchuk: «Скоро і до Путіна буде. Хоч це одне і те саме».

Vitalii Vakulchuk: «Радше питання до очільника міста та його підопічних, хто дає дозвіл на розміщення таких «привітань».

Виктория Сорокина: «Хто дозволив москальщину повісити?».

Вова Дацюк: «Вже повісьте Путіна що слабо? І хто таке дозволив?».

Віталій Горліковський: «Боротьба з московією по Нововолинськи…».

Сергій Боярчук: «Лишній раз підтверджує що віруючі не дуже мудрі. Чекаємо на 9 травня поздоровлення від Гітлера».

Руслан Влодарчик: «Питання до СБУ».

Наталія Бай: «Митрополит всієї України??? Для мене ні, а я громадянка України. Митрополит для парафіян РПЦ в Україні – так».

Читайте також: Одіозна Марченко охрестила відомого українського боксера у монастирі на Волині (відео)

Ігор Осипчук: «Цей генерал-майор ФСБ Московії в 2015 році в Верховній Раді не встав, щоб помянути хвилиною мовчання загиблих українських воїнів в війні проти Росії і ненавидить Україну і все українське. Кожен рік московська церква в Україні передає в Москву мільярди доларів, які віддають українці в їх церквах. Потім ці гроші використовують в війні проти цих же українців. Як казав В.Винниченко: Нам не страшні московські воші, а страшні українські гниди».

Олександр Шайнюк: «Гарно правлять по новому. Скоро напевно потрібно буде декого виселити в рашку. За бабло новообрана влада вже продає Україну».

Яна Никитюк: «Наскільки знаю власник борду у Києві…. відповідальність за рекламу, яка на борді несе він… Дозвіл на розміщення реклами дається 1 раз на 5 років…Ось він собі повісив в місті на Зх.Україні… Це реально провокація. Ганьба».

Наступного дня після обурення громадськості, 30-го квітня, привітання Онуфрія зняли з білборду.

 

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook