Волинянку ошукали при купівлі мотоцикла через мережу інтернет. Про це інформує Любомльський відділ поліції.

Читайте також: На Волині затримали злочинне угрупування: вилучили зброю, набої та транспорт з деревиною (фото)

До Любешівського відділу поліції 26 листопада надійшла заява від 35-ти річної жительки села Зачернеччя Любомльського району, про те, що 16 листопада у мережі інтернет на одному із сайтів "navolyni.com" жінка знайшла оголошення про продаж мотоцикла "ГЕОШ" за ціною 14 500 гривень. В оголошенні був зазначений номер телефону. Через 20 хвилин до заявниці зателефонували та назвались Олегом, домовившись про купівлю мотоцикла та перерахунок грошових коштів на чотири мобільні номера телефонів.

У подальшому 20 листопада близько 16.00 години заявниця перерахувала через термінал грошові кошти в сумі 3 800 гривень на два номери мобільних телефонів. 21 листопада близько 10.00 години ще перерахувала через термінал грошові кошти в загальній сумі 14 400 гривень на чотири номери мобільного телефону, після цього зателефонував Олег та повідомив, що посилку відправив.

А уже 23 листопада заявниця приїхала отримувати мотоцикла у відділення "Нової Пошти" у селищі Луків Турійського району, однак після наданої накладної помітила, що товар являється шлакоблоками, та дана посилка вже переадресована в Полтавську область.

Читайте також: На Волині Mercedes наїхав на пішохода, чоловіка госпіталізували

Відомості за вказаним фактом внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 190 КК України. Триває досудове слідство.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook