Волинянка Потисюк Юлія – мама двох маленьких донечок –Лєрочки (5 рочків) та Вікусі (9 місяців), а також єдина дитина батьків – перебуває у вкрай важкому стані.
Жінка була в Італії і, будучи вагітною, на 2 місяці пережила клінічну смерть, впала в кому.

Читайте також: Нанесли 13 ножових: сину селищного голови на Волині потрібна допомога

Італійські лікарі змогли врятувати дитину, і на 7 місяці зробили кесарів розтин, але за реабілітацію Юлі не взялися, повідомляє ТСН.



"Внаслідок атеросклерозу судин головного мозку Юля пережила тривалу кому і зараз перебуває у вегетативному стані: не розмовляє, самостійно не харчується та не ходить. Лікування потрібно проводити негайно. Втрачений час неабияк ускладнює далеко нелегкий процес лікування Юлі", – каже подруга жінки.

Читайте також: 9-річній волинянці потрібні кошти на операцію в Ізраїлі

Допомогти Юлі готові кращі спеціалісти Польші з питань неврологічної реабілітації. 12 березня Юля з мамою поступили на стаціонарне відділення в клініку.

"Вивезти з Італії Юлю було складно, зверталися до юристів, консула, загалом на перевезення пішло 2700 євро. Наразі сім’я Потисюків гостро відчуває нестачу коштів на лікування дочки, чоловік від хворої дружини відмовився, а необхідна для одужання сума 450 тисяч гривень є непідйомною для однієї родини. Рідня та близькі вірять в чудо і безперестанку моляться за її одужання! Давайте і ми подаруємо Юлі шанс обійняти своїх діток", – просить подруга хворої.

Реквізити для допомоги:

Рахунок у ПриватБанку 4731 2191 1712 6767 Потисюк Микола Сергійович

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook