Волиняни просять очільника Волинської ОДА Олександра Савченка забезпечити можливість зустрічі з Президентом України Петром Порошенком під час його візиту до Луцька, який запланований на 11 січня.

Читайте також: Керівництво Волинської ОДА намагається відібрати бюджет у волинян

Про це йдеться у зверненні голови Волинської обласної організації політичної партії "Українське об’єднання патріотів – УКРОП" Вячеслава Рубльова.

"Шановний Олександре Іллічу! У зв'язку з приїздом Президента України у місто Луцьк, депутати Волинської обласної ради, районних, міських, селищних, сільських рад Волинської області, зокрема депутати від Політичної Партії "Українське об’єднання патріотів - УКРОП", просять Вас забезпечити можливість зустрічі жителям та депутатам усіх рівнів Волинської області з Гарантом Конституції України, Президентом України Петром Олексійовичем Порошенком у приміщенні Волинського академічного театру імені Т.Г. Шевченка (Драмтеатр) 11 січня 2018 року у кількості 300 осіб.

Читайте також: Порошенко боїться: чому так ретельно підбирають волинян для зустрічі з президентом в Луцьку

Громадяни хочуть поспілкуватися з Президентом України та почути його думку щодо політичних, релігійних та буденних ситуацій, які стосуються та впливають на життя українців, зокрема жителів Волинської області.

Готові на вашу вимогу надати інформацію (прізвище, ім’я, по батькові та контактні номери телефонів) щодо осіб, які хочуть зустрітись з Президентом України", – йдеться у зверненні.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter