В автомобілі із будівельними матеріалами, який був затриманий на пункті пропуску "Ужгород", містилося 374 кілограми наркотиків.

Читайте також: Молода волинянка наковталась таблеток через ревнощі та потрапила в реанімацію

Про це повідомляє прес-центр Служби безпеки України.

Як зазначили в СБУ, проведений на місці експрес-аналіз показав, що у пакетах знаходиться героїн. Наразі правоохоронці перевірили частину вантажу, у кожному з оглянутих листів фанери виявлено наркотики.

Наразі у межах кримінального провадження, відкритого за ч. 2 ст. 15 та ч. 3 ст. 305 (замах на контрабанду наркотичних засобів в особливо великих розмірах) Кримінального кодексу України, тривають слідчі дії. Встановлюються джерела походження наркотиків, відправники та замовники товару.

За даними СБУ, заходи із блокування контрабанди наркотиків проводилися спільно з Держприкордонслужбою та митниками під процесуальним керівництвом прокуратури Закарпатської області.

Як повідомили у прокуратурі, волинянин, намагався незаконно перемістити через митний кордон України речовину темно-коричневого кольору заховану у листи фанери. Згідно документів, вантаж слідував з Києва до Німеччини.

За результатами проведеного експрес-тесту встановлено, що ця речовина містить у своєму складі особливо небезпечний наркотик – героїн. Загальна вага вилучених пакетів з наркотиком складає 374 кг.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook