Чоловік, тіло якого зі слідами насильницької смерті знайшли на очисних спорудах, мешкав у гаражі.

Читайте також: Пролежала у каналізації два тижні: стали відомі деталі жахливої трагедії у місті на Волині

Про це повідомляють Волинські Новини, посилаючись на власні достовірні джерела у правоохоронних органах.

До моменту загибелі, чоловік 1972 року народження за браком житла мешкав в одному із приміщень гаражного кооперативу "Синтетик", що знаходиться на вулиці Карбишева, 6.

Цей факт підтвердили не лише правоохоронці, а й власники або орендарі сусідніх гаражів.

Читайте також: Дев'ятикласник потонув під час святкування останнього дзвоника (фото)

Зокрема, один лучанин, що працює у сусідньому технічному приміщенні від гаража, де протягом тривалого часу мешкав загиблий, опізнав свого сусіда по гаражу за фотографією, яку йому показали правоохоронці. З яких причин чоловік втратив власне житло та проживав у гаражі – наразі невідомо.

Нагадаємо, 22 травня 2019 року в селі Липляни Ківерцівського району виявили мертвого чоловіка. На місце одразу ж виїхала слідчо-оперативна група, співробітники карного розшуку поліції. Правоохоронці оперативно встановили особу померлого. Ним виявився 46-річний житель села Городок Луцького району. Під час огляду тіла судово-медичний експерт виявив ряд тілесних ушкоджень.

Читайте також: Ніж в груди: у Луцьку двоє чоловіків побилися через борг

Згодом стало відомо, що 21 травня, ввечері зловмисник під час конфлікту у дворі одного із будинків у Луцьку до смерті побив потерпілого. Приховуючи сліди злочину, тіло вбитого чоловіка на автомобілі вивіз за місто й викинув у яму з нечистотами. Зловмисника затримали відповідно до ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Наразі зловмиснику загрожує позбавлення волі від 7 до 15 років.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook