У Житомирській області блискавка влучила в будинок і спалила його. У цей момент у помешканні знаходилася мати і її дев'ять дітей. На щастя, обійшлося без жертв. Зараз людей поселили у себе односельці.

Читайте також: Страшна негода начисто змила все: повінь знищила унікальне українське озеро (фото)

Експерти кажуть, що якби біля дерев'яного будинку був громовідвід, біди вдалося уникнути. Як розповіли очевидці, блискавка потрапила на дах і будинок відразу ж загорівся. Про це повідомляється в сюжеті ТСН.

Світлана Кильницкая, в якої дев'ятеро дітей, у момент НП знаходилася в будинку і тримався за дверну ручку. В одну секунду вдарила блискавка і струм пройшов через все тіло жінки. Вона дивом залишилася жива, завдяки гумовим тапочок, які на ній були.

"Мене врятували тільки тапочки. Вона мене пронизала, у мене до цих пір пальці болять. Чесно, я ще не вірю, що таке сталося", − розповіла постраждала.

За словами Світлани, дим повалив у кімнати, вона взяла документи і встигла вивести з житла всіх дітей.

"Я встигла тільки схопити документи і дітей повитягувати. Почала кричати: "Діти, виходимо з будинку, ми, напевно, горимо", − поділилася Світлана.

Односельці намагалися самотужки загасити вогонь, але їм це не вдавалося. Пожежникам, які прибули на місце, на ліквідацію пожежі знадобилося три години.

Читайте також: У місті на Волині в житловому будинку виникла пожежа

Наголошується, що за місяць це вже другий випадок попадання блискавки в будинок у цьому селі. Пожежники настійно рекомендують встановлювати біля житла громовідводи.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook