Український уряд підтримує народних депутатів щодо "стратегічного" законопроєкту про ринок землі, який є сигналом, що Україна готова працювати за цивілізованими правилами.

Читайте також: "Давайте будемо прикладом для народу": Ігор Палиця про ринок землі (відео)

Про це заявив прем’єр-міністр України Олексій Гончарук з трибуни парламенту.

"Я хотів би вам сказати, що ви круті. Вперше в історії України парламент, уряд і президент працюють єдиною командою. Всі ті дуже важливі круті речі, які зараз ми з вами робимо, вдається робити лише тому, що ми єдині. Зараз ви увійшли в розгляд надважливого, можливо, найважливішого від початку роботи парламенту, закону. Це закон про ринок землі. Не про продаж, як багато хто намагається представити, не про розпродаж, – про ринок землі", – сказав він.

Читайте також: Нардепи влаштували штовханину у президії Верховної Ради (відео)

За словами очільника уряду, таким чином Україна надсилає всьому світу сигнал, що готова працювати за цивілізованими правилами, "що ми не готові як держава забороняти людям розпоряджатися своєю власністю".

"Звичайно, про дизайн, деталі можете дискутувати, ви це прекрасно робите. Ми з захопленням спостерігаємо, як розвивається дискусія в парламенті. Але я хочу донести вам один простий меседж - поки ми скоординовані, поки ми єдині, у нас все вийде. Ваше рішення щодо закону про ринок землі – це не лише про ринок землі, це взагалі про засади економічного зростання нашої країни. Є дуже багато факторів, які на це зав’язані, тому це стратегічне, дуже важливе рішення, яке має ухвалити парламент. Сил вам, мудрості, ми поряд", – наголосив Гончарук.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook