Одяг та аксесуари ми завжди вибираємо у відповідності до ситуації. Діловий стиль – на роботу або співбесіду, повсякденний – у магазин або на прогулянку, яскравий та виразний – на вечірку із друзями. А як щодо вибору ароматів?

Аромастилісти нагадують, що парфуми мають відповідати образу та вигідно підкреслювати його. Не помилитися дозволять прості правила.

На кожен день та свята: базові правила вибору ароматів

Є універсальні духи, які підійдуть на кожен день та для особливих випадків. Такі аромати знайдете в колекції французької парфумерії Ламбре. Але як відмовити собі у задоволенні, коли світ ароматів настільки різноманітний? Збирайте власну колекцію, підкреслюйте індивідуальність та створюйте настрій.

– На кожен день

Звертайте увагу на насиченість аромату. Для щоденного використання не рекомендують концентровані духи, запах буде надто агресивним для оточення. Найкращий повсякденний варіант – парфумована вода, звучить виразно, але стримано. Якщо не бажаєте зраджувати улюбленому аромату, обирайте одну композицію у різних концентраціях. Наприклад, французький парфум Lambre 5 можна купити у форматі духів та парфумованої води.

– На роботу

Незалежно від роду вашої професійної діяльності, збираючись на роботу, не варто використовувати важкі, пряні, східні духи. Підійдуть аромати зі свіжими цитрусовими та океанічними нотами. Квітково-фруктові також вдало доповнять офісний образ. Наприклад, Ламбре 5 із відтінками зеленого яблука, персика, жасмину, білої лілії, водяного гіацинту і чорної смородини чудово підкреслюють жіночність, навіть якщо ви у стриманому костюмі.

– На вечірку із друзями, до театру, на урочисту церемонію

Вибір ароматів для відпочинку більш різноманітний, адже вечірки та урочисті зустрічі зазвичай проходять у просторих приміщеннях. Тому можна обирати більш інтенсивні аромати і духи, які нарешті дочекалися “виходу у світ”. Шик, елегантність, стиль – не бійтеся заявити про себе. Але пам’ятайте про помірність. Навіть французькі аромати наносять дозовано. Концентровані духи Ламбре 5 (номер замість назви) та інші відчутні навіть після нанесення кількох крапель. Аромат стійко тримається кілька годин.

– На побачення

Щоб привернути увагу протилежної статі, використовуйте магію чуттєвих ароматів з мускусом, корицею та ваніллю. Якісний парфум звучить загадково, ноти не перекрикують одна одну, створюють цікаву та оригінальну композицію.

Правильний вибір парфумів робить образ ефектним і дозволяє відчувати себе більш впевнено. Чому б не скористатися цією можливістю?