У селі Голодівка Івано-Франківської області волонтери виявили хлопчика-мауглі, який не розмовляє і уникає будь-яких контактів з людьми.

Читайте також: Посадила на ланцюг та обмотала скотчем: жінка катувала 8-річну дитину (фото)

Про це повідомляє WestNews з посиланням "Вікна".

Дитина була виявлена на околиці села в старому сараї. Хлопчик виє, як вовк і не вилазить з свого притулку. Крім того, він дуже боїться людей. При зустрічі з людиною тікає, як перелякане звіря.

За словами волонтерів, дитині 5 років і його звуть Володимир. Його сім’я живе дуже бідно і мати ховає його, тому що боїться обговорень з боку сусідів. Місцеві жителі лають жінку за те, що вона народила.

"В старому хліві на окраїні села під лісом в Івано-Франківській області знайшла маленького мауглі... Малюк не говорить, виє як маленький вовк, не вилазить з своєї схованки і втікає від людей... Наче маленьке налякане звірятко, яке живе собі сам по собі. Сім‘я дуже бідна, затуркана бо ж в лісі, не тому, що погані чи не люблять дитя. В дитини вочевидь неврологія, але ніхто до лікаря невролога не ходив, бо й слова такого не знають", – пише волонтерка Марта Левченко, передає blitz.if.ua.

Волонтерка розповідає, що хлопчика колись вкусив пес і він налякався, бабка зливала віск, не допомогло... Сусіди сварять нащо мама народила, от вона і ховає тих дітей, поради, підтримки нема.

Читайте також: Б'ють залізною трубою та змушують мити туалети: у дитячому притулку жахливо знущаються над дітьми (фото, відео)

"От знаєте, я так багато горя і нещасть дітей бачила через той осуд земних суддів... Це не просто гординя, я хочу, щоб кожен хто засуджує, усвідомлював , що несе відповідальність за кожну сльозу, зламану долю і страх людини яку осудив... Маленькому Володі ми допоможемо, ми спробуємо загоїти його страх і повернути до життя та дитинства, але такі історії мають приводити нас до роздумів і можливо до переосмислення, можливо варто почути, обійняти, порадити і підтримати, підставити плече там, де ще можна втримати...", – роздумує Левченко.

Засновниця Центру доброти для мами і дитини Марія Левченко заявила, що дитині вони допоможуть і спробують надати допомогу в подоланні страху.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook