Як повідомляють обізнані джерела, інцидент стався в одному із закладів Підмосков’я. Вихователі нібито забули дитину на прогулянці, а коли згадали і повернулися, дівчинка вже була мертва, передає Корупція.Інфо.

Читайте також: Жінка жорстоко вбила власну дитину на Закарпатті

За інформацією ЗМІ, вранці, 16 лютого, мама трирічної Захри Рзаєв, як зазвичай, відвела доньку в дитячий сад. Дівчинка разом з іншими дітьми і вихователями вийшла на прогулянку, але в групу так і не повернулася. Справа в тому, що вихователі банально забули про підопічну, а коли через дві години згадали і кинулися її шукати, було вже надто пізно.
За попередніми даними, трирічна дитина отримала обмороження, несумісне з життям. Нібито на прогулянці Захрі стало погано і вона впала. А потім замерзла на смерть, тому що занадто довго перебувала одна на морозі. Прибулі на місце події лікарі констатували смерть.
Відзначимо, що версія директора установи дещо інша. Він стверджує, що дівчинці стало погано на прогулянці, а вихователі намагалися їй допомогти своїми силами, але у них нічого не вийшло. Справжні причини того, що сталося належить з’ясувати представникам правоохоронних органів, які на даний момент працюють на місці події, повідомляє Telegram-канал Mash.
Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter