Останій раз ви авторизувались через "%social%"

Вимагали $300 тисяч: стало відоме прізвище другої жінки, затриманої напередодні в ОП

середа, 13.11.19  09:53
Вимагали $300 тисяч: стало відоме прізвище другої жінки, затриманої напередодні в ОП

12 листопада в Києві відбулося затримання групи осіб, які вимагали 300 тисяч доларів − отримали 150 тисяч доларів першого траншу хабара за сприянні в працевлаштуванні на керівну посаду до НАК "Нафтогаз України".

Читайте також: "Вирішую всі проблеми за $150 тисяч": чиновниця ОП попалась на хабарі з кругленькою сумою

Офіційно імен затриманих не називають. ЗМІ з посиланням на свої джерела оприлюднили вже два прізвища.

Зокрема, перша затримана – ніби директорка департаменту забезпечення доступу до публічної інформації Офісу президента Світлана Кондзеля. Про це пише Українська правда.

В Офісі президента так відреагували на подію:

"Сьогодні співробітники НАБУ затримали керівника одного з головних департаментів Офісу президента України. Ця особа працювала у різних відділах Адміністрації президента від 2005 року. Для глави держави немає "своїх" і "чужих". Корупція має бути викоренена: що вища посада корупціонера, то небезпечніші для держави зловживання з його боку".

Друга затримана – ніби ексзаступниця міністра культури Вікторія Ліснича, стверджує "Українська правда" з посиланням на джерело в Офісі президента.

Ліснича була заступницею міністра культури Михайла Кулиняка від вересня 2010 року до жовтня 2011-го. У січні 2012-го Кулиняк призначив її гендиректором заповідника "Києво-Печерська Лавра". А вже в серпні 2012-го Ліснича стала однією з головних ньюзмейкерок країни. Її звинуватили у безпідставних масових звільненнях, отриманні хабара, махінаціях з документами і підтримці "сірих" фінансових схем.

Читайте також: На Волині сина колишнього судді, який "погорів" на хабарі, "відмазали" від покарання

Вона спростувала всі звинувачення на свою адресу. 10 серпня Мінкульт звільнив її з посади у зв’язку із грубими порушеннями трудового законодавства й умов контракту між нею та міністерством.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті?Виділи її мишкою та натисни Ctrl + Enter

Коментарі

  • U

    ээ

    13.11.2019 14:05:56

    столько денег на уход за собой потратить, чтобы стать таким уродом...

Коментар буде опубліковано після модерації
×публікації по часу :