Українські виробники м’яса та м’ясних продуктів знизили ціни для споживачів внутрішнього ринку. Про це свідчать дані Держстатистики.

Читайте також: Група українців потайки верталася до Польщі лісом за 350 євро з кожного

Так, у І кварталі 2020 року вітчизняні виробники зменшили вартість м’яса та м’ясних продуктів, що продаються у межах України, на 1,9%.

При цьому, підвищили ціни на м’ясо та м’ясні продукти, які експортуються за межі України – на 0,6%.

Для порівняння, виробники молока підвищили ціни на продукт для співвітчизників – на 2%, виробники хліба, хлібобулочних і борошняних виробів – на 0,8%, виробники цукру – на 2,7%.

Читайте також: Коли в Україні закінчиться карантин: відповідь МОЗ (відео)

Дані наведено у порівнянні із попереднім кварталом (IV квартал 2019 року).

Нагадаємо, за час карантину попит на курятину збільшився майже на чверть. 

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook