Між тренерами "Голосу країни-10" Тіною Кароль і Даном Баланом давно виникла особлива симпатія. На прем'єрі шоу зірки вкотре прикували до себе увагу всіх глядачів, а попдіва не приховувала, що ревнує колегу.

Читайте також: Тіна Кароль та Dan Balan прокоментували свої стосунки

Перший випуск "Голосу країни-10" пройшов 19 січня 2020 року. Прем'єра шоу відзначилась фурором, адже тисячі українців хотіли переглянути, які вокалісти потраплять у наступний етап проєкту та поборються за головний кубок. Не меншу цікавість викликали і стосунки між тренерами Тіною Кароль і Даном Баланом, які не приховують ніжності один до одного, пише 24 канал.

Після запального виступу учасниці Василіси Старшової та її провокації щодо Дана Балана судді поцікавились, чи попдіва не ревнує свого колегу. Відповідь викликала гучні овації у залі. 

"Так, я ревную", – зізналась Тіна Кароль. 

На таке зізнання відреагувала Настя Каменських, яка зазначила, що попдіва така інша поряд з харизматичним Даном Баланом. А от сам артист вирішив ніжно прокоментувати слова Тіни.

"Моя рідна кенгуруша, ти ж знаєш, це був... Ти збентежила мене, перший раз за багато років. Це нові почуття, яких я раніше не мав. Це з'явилось і мене надихнуло. Коли вона поряд, я гублюся", – розповів Дан Балан.

Читайте також: "Ти – чоловік нашої мрії": Кароль заспівала для Зеленського на корпоративі (відео)

За словами молдовського співака, на хвилі симпатії до Тіни Кароль він написав окремий альбом, який презентує до кінця 2020 року. Платівку Дан Балан присвятить українській артистці.

Дивіться відео, як Тіна Кароль збентежила Дана Балана:

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook