У Луцьку через паркування автомобілів побилися двоє чоловіків. Про інцидент розповів один із учасників конфлікту – спортсмен Станіслав Кот. Раніше він оприлюднив допис у соцмережах, де розказав про неприємну сутичку із священнослужителем, інформує Конкурент.

Читайте також: На Волині чоловік до півсмерті побив товариша під час застілля

"Привіт, Луцьк! Яку молитву треба читати, коли зранку на тебе з кулаками летить батюшка? Не просто батюшка, а настоятель церкви! Правда, не в рясі був. Маю такий шок-контент", – написав Станіслав.

У телефонній розмові із нашими журналістами про конфлікт розповів детальніше. Каже, нещодавно поруч із його будинком на Соборності, 25а "Луцькводоканал" та компанія "Місто для людей" облаштували парковку для своїх клієнтів. Деякі мешканці будинку залишають там і свої автомобілі. Це, очевидно, не сподобалося чоловіку, який мешкає у сусідньому будинку.

"Я зранку перший виїжджав, і вже бачив, що буде якийсь конфлікт. Священник стояв під під’їздом зі своїм сином, який, виявляється, теж прислужує. Вони просто обурювалися, що машин стало більше у дворі. Так як я виїжджав зранку першим, я попав під роздачу у цій ситуації. Із того, що я зрозумів, він хотів, щоб ми не ставили тут машини. Але це ж прибудинкова територія мого будинку! Це мій будинок. Я ж не те, що прийшов із сусіднього двора, сусідньої вулиці. Ми викликали поліцію", – розповідає Станіслав Кот.

Читайте також: ДТП, бійка, травми: після суперечки до лікарні у Луцьку потрапили АТОвець та патрульний (відео)

Інший учасник конфлікту пустив у хід кулаки. З вигуками "Ти поїдеш звідси, чи нє?!" він накинувся на хлопця.

"Почав кричати "ти хоч знаєш, з ким діло маєш", "я тебе заб’ю, закопаю, виб’ ю щелепу, і т.д., бо ти не за правилами стаєш", – розповідає Станіслав.

Згодом з'ясувалося, що це отець Роман – настоятель однієї з луцьких церков.

У поліції розповіли, що приїхавши на виклик, побачили вже тільки одного учасника конфлікту – спортсмена Станіслава, який і викликав парвоохоронців. Жодних скарг чи заяв поліцейські не приймали.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook