Волосся чи очі? Фігура або довірчі відносини? А може правильний аромат? Як повинна виглядати ідеальна жінка на думку чоловіків.

Читайте також:10 важливих правил прелюдії, які покращать секс

Американська оглядач Габріель Сейріг проаналізувала дослідження вчених, пов'язані з тим, що чоловіки дійсно шукають в жінках. Підсумок − десять прикмет, які відзначили більшість опитаних, пише Gazeta.ua.

Світлі очі

Згідно з опитуванням серед 900 чоловіків − який колір очей найбільше їх приваблює, 40% респондентів віддали перевагу світлим − зеленим або блакитним очам.

Ніжність

Тестування виявило і іншу чоловічу пристрасть − сильна половина хоче отримати від жінки в першу чергу не секс і борщ, а ніжність. 46% поставили саме цю якість на перше місце, на другому місці розташувався жіночий розум, на третьому − почуття гумору.

Парфуми

Виявляється, щоб чоловік втратив голову від жіночого аромату, він повинен підходити йому по духу. Іншими словами, парфуми повинні бути не тільки органічним продовженням дівчини, а й гармоніювати з його власним запахом. Вловивши цю тенденцію, креативні марки випускають парні аромати для нього і для неї, які зближують людей і народжують між ними "хімію".

Вигини

45% чоловіків зізналися, що люблять, коли є на що подивитися і за що потриматися. Чоловічу свідомість збуджують сексуальні вигини тіла, і вони навіть готові закрити очі на кілька зайвих кілограмів. А ось надто худі жінки приваблюють лише 34% респондентів.

Француженки

У своїх сексуальних фантазіях чоловіки частіше опиняються поруч з француженками, ніж з дівчатами інших національностей.

Жіночність

50% представників чоловічої статі підтвердили давно відому істину: жінки в спідницях і на високих підборах − їх велика слабкість. І справа не в тому, наскільки короткою буде спідниця, а в жіночності образу. Наприклад, лише 10% опитаних відзначили, що їм подобаються дівчата в спортивному одязі.

Ямочка на підборідді

Неймовірно, але факт − 42% чоловіків невелике заглиблення на підборідді просто зводить з розуму. 23% у захваті від веснянок, 21% − від родимок над верхньою губою і менше 6% не проти, щоб в їх ідеальної жінки був на обличчі пірсинг.

Розпущене довге волосся

В своїй уяві чоловіки представляють бездоганну подругу життя з довгими і обов'язково розпущеним волоссям. Принаймні, 58% назвали довге волосся в числі переваг. І лише 9% проголосували за волосся, прибране в тугий кінський хвіст або косу.

Брюнетки

Джентльмени віддають перевагу блондинкам? Зовсім ні. 53% чоловіків вибирають жінок з темним волоссям для стабільного і щасливого шлюбу.

Ініціатива

Чоловіки розвіяли ще один міф про пасивних і піддатливих жінок. 60% чоловіків готові зв'язати своє життя з жінками, які не бояться проявляти ініціативу. Йдеться про сильних і впевнених у собі леді, які не бояться відповідальності.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook