Представники скандальної політичної партії та демократичної організації "Демократична сокира", які виступають за легалізацію проституції в Україні, збирають кошти для закупівлі масок та антисептиків для повій.

Читайте також: У борделі, який недавно викрили у Луцьку працювала ВІЛ-інфікована повія

Про це у Facebook написала колишня секс-працівниця Аліна Сарнацька, яка протягом 8 років займалася цим "видом мистецтва", а зараз, як вона наголошує, допомогає "нужденним" "жрицям кохання", які, через надзвичайну ситуацію в Україні опинилися у скрутному становищі та не мають змоги заробити грошей.

Додамо, що Аліна Сарнацька входить до скандальної організації "Демократична сокира", яка утворилася у 2018 році та відкрито виступає за легалізацію проституції в Україні, а фінансує її скандально-відомий американський бізнесмен Джордж Сорос. Наразі Аліна, як вона себе називає, є спікеркою партії з питань декриміналізації секс-роботи.

Перш за все, у своєму дописі жінка подякувала тим, хто все ж таки пожертвував чималу суму для того, аби "захистити кохання" в Україні і зазначила, що купила частину захисних масок для повій.

"Спасибі КОЖНОМУ з 37 людей, завдяки яким зараз у нас є 10 286 грн. Дякую за кожен репост і коментар. Я не сподівалася назбирати скільки. Купую респіратори, рукавички, маски, плюс ці гроші стали екстреним фондом, ми купимо сьогодні антибіотики для двох жінок", – пише АлінаСарнацька, додавши, що цієї суми мало і потрібно, аби усі українці скинулися для того, аби вона могла закупити маски та антисептики для повій, аби ті захистили себе.

"Я прийшла просити у вас допомоги для жінок з секс-роботи. Зараз багато хто з них виявилися в дуже важкій життєвій ситуації – без грошей, без житла, а єдиний їх спосіб заробітку – це пряма взаємодія з людьми. Майже всі вони сидять без роботи до кінця карантину, багато хто опинився в повній убогості. Ми намагаємося вирішити цю проблему різними способами, але зараз особливо гостро стоїть питання забезпечення жінок масками і антисептиками. Маски внаслідок попиту і спекуляцій перетворилися на предмет розкоші, а вийти без них на вулицю ці жінки не можуть.
Будь ласка, пожертвуйте трохи грошей, і я відправлю багаторазові маски і антисептики секс-працівницям в Черкаси, Полтаву і Кривий Ріг.

Чому секс-працівниці, а не хто-небудь інший? Тому, що поки хтось інший допомагає літнім людям або притулкам для тварин, я займаюся секс-працівниками. Я була в секс-роботі і впевнена – якби тоді трапилася така епідемія, я б не померла – але мені було б дуже важко захистити своє здоров'я без допомоги і підтримки. Ми були і будемо. До великої досади продажних чиновників, які хотіли б, щоб їх міста були чистенькі, безпечними і добре прострілювалися.

Через два дні я закрию збір грошей, замовлю маски і антисептики, отримаю і відправлю їх конкретним жінкам Новою поштою", – пише екссекс-працівниця.

У коментарях люди вщент "рознесли" її пост.

Читайте також: У Луцьку викрили діяльність ще одного борделю

Oleksandr Kravchuk: Аліна привіт. Будь ласка перевірся в венеричному диспансері, так як мені мені здається є проблема зі згнившими мізками; Вера Оксеменко: Нехай прийде парочка посадити город. Забезпечу масками і антисептиком, ще й доплачу! Чи така робота не для них?

 

 

Алла Голікова: Геть *банулась чи що? Діти помирають від онко захворювань, а ти збираєш гроші для здорових баб, які в житті тяжче х... В руках не тримали нічого. А іти працювати не пробували?

Дехто навіть, не витримавши, та, не повірвши в ідіотичність ситуації, вирішив віддати кошенят "у добрі руки".

 

Валентина Чурікова: Вже почалася друга стадія карантину ДУРДОМ. Люди, ви краще гроші на дитячі будинки дайте. А ті панянки і самі на себе можуть заробити. І дивно, що ніхто не кричить на них, як на людей, які верталися з-за кордону. Ці мадами можуть нагородити цілі сім'ї не тільки короновірусом, а ще і різними джентельменськими наборами; Лариса Самсонова: А я не була свого часу в секс-роботі, яке горе, все пропустила))). Питаннячко таке: чому я і ще купа народу повинна платити податки з доходів, а гордо заявляюча про свою секс-роботу Аліна – немає. І штрафів ніяких чомусь. Дівчинка завела черговий розводняк і дивиться на реакцію натовпу, піарячись аби на чому? Або фіскальні органи в країні не працюють?

 

 

 

Галина Головатюк: Я порадила цим секс-рабиням йти підмітати вулиці, дезінфікувати підїзди,. Чистоту ще ніхто не відміняв, а то, бідні, повмирають з голоду. Мабуть нічого і не вміють, крім як торгувати своїм тілом. Смішно таке читати. Це на яких лохів розраховано?; Alesya Paschenko: Ми ще ку*вам гроші не збирали, ну це вже взагалі капєц, – пишуть обурені користувачі.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook