Так, головний лікар станції невідкладної медичної допомоги Рівного Валерій Ковальчук каже, що у них щороку у цей день зростає кількість викликів через гастроенетероколіти та інші хвороби шлунко-кишкового тракту. І все – через переїдання пацієнтів, - повідомляє Радіо трек.
Читайте також: Страсна пятниця: прикмети та заборони в цей день
Тож ми звернулися до гастроенетеролога міської лікарні Тетяни Пасічник за порадами щодо правильного виходу з посту. І ось що вона розповіла:
Перше, що має бути, це невеликі порції їжі, щоб не було багато салатів, у першу чергу, майонезних, і свіжих овочів багато.
Їсти - потрошку, з ферментами, допомагаємо своїй підшлунковій. Ферменти – це мезим-форте, панкреатин, пангрол.
Втім, головне, за словами Тетяни Пасічник, не сісти і за один раз наїстися всього після тривалого обмеження у їжі.
Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter
Коментарі
коментарів немає