Сьогодні міський голова Ігор Поліщук, секретар міської ради Юрій Безпятко та директор департаменту житлово-комунального господарства Микола Осіюк ознайомились із процесом ремонтних робіт на дорогах нашого міста.

Читайте також: Стало відомо, коли запрацює оновлений фонтан у центрі Луцька

Про це повідомляє Луцька міська рада.

Розпочали інспекцію із ділянки проспекту Волі від вулиці Шопена до Київського майдану.

«Це найбільш складний з технічної точки зору проєкт на сьогодні, але темпами робіт ми задоволені. Не дивлячись на те, що постійно виникають нові обставини, як-то посилення основи чи демонтаж старої каналізації, роботи йдуть згідно з наміченим графіком», – розповів міський голова.

Читайте також: Проспект Волі у Луцьку внесли у програму озеленення міста

Також посадовці оглянули завершення ремонту прибудинкових територій на проспекті Відродження, 9, 11, вулиці Щусєва, 18. Двори тут вимощено бруківкою, облаштовано нові паркомісця, встановлено сучасне LED-освітлення, триває підготовка до встановлення дитячих майданчиків.

Ще один складний, проте важливий для міста об’єкт, – світлофор на перехресті вулиць Львівська та Потебні, будівництво якого триває.

«Тут постійно виникають ДТП, пішоходам важко перейти дорогу. Ми пообіцяли зробити цей проєкт ще восени, а вже за два тижні роботи тут буде завершено», – зазначив Ігор Поліщук.

Окрім світлофору, для зручності пішоходів, тут також буде облаштовано необхідні острівці безпеки.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook