Різкі перепади температури повітря та погодних умов часто не найкраще позначають на самопочутті людей. Тому медики розповіли, як зменшити негативний вплив негоди на здоров'я.

Читайте також: Чому шкіра старіє і як зупинити цей процес

Про це інормує Максимум.

Хоч метеозалежність і є доволі сумнівною для багатьох науковців, але зимові температурні стрибки справді можуть погіршувати самопочуття деяких людей. У такі періоди бувають перепади тиску, біль у м'язах, мігрень та погане моральне самопочуття.

Тому тим, хто страждає від різкої зміни погоди, варто уважніше ставитись до свого здоров'я. Медики рекомендують регулярно займатись фізичною активністю, яка передбачає не лише похід у спортзал. Це можуть бути прогулянки, відмова від використання ліфтів та транспорту, а також ранкова зарядка. Важливо розуміти, що надмірні фізичні навантаження не принесуть користі, адже організм відчує ще більший стрес.

Читайте також: Знайдено простий спосіб продовжити життя

Також не зайвим буде нормалізувати свій раціон у період перепаду температури на вулиці.Експерти радять менше звертати увагу на шкідливі смаколики, а також не сидіти на суворих дієтах. Повноцінне правильне харчування з потрібним вмістом білків, жирів та вуглеводів зменшить шанси на те, що захочеться з'їсти щось солодке чи спокуситись на фастфуд.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook