Скандальні російські відеоблогери Олександр Кирилов та Анастасія Вашукевич, які більш відомі під псевдонімами Алекс Леслі і Настя Рибка, були затримані в Таїланді за незаконне проведення секс-тренінгу.

Читайте також: Індустрія інтим-послуг в Україні: коли і за скільки можна купити задоволення

Про це пише 24 канал з посиланням на ТАСС.

"Поліція Таїланду в неділю затримала десятьох росіян, які незаконно проводили секс-тренінг на таїландському курорті. Правоохоронці під час рейду в одному з місцевих готелів виявили понад 43 туристів з Росії, які стали учасниками секс-тренінгу вартістю приблизно в 20 тис. батів (близько 625 доларів). Вони затримали 10 осіб, які виступали його організаторами", – йдеться у повідомленні.

Місцеві ЗМІ пишуть, що одному із них висунуто звинувачення в порушенні міграційного законодавства Таїланду, ще троє звинувачуються в незаконному проникненні на територію королівства, решта – у нелегальній трудовій діяльності без оформлення дозволу на роботу.

За словами співрозмовника агентства, Кирилов, швидше за все, буде звинувачений в незаконній трудовій діяльності в Таїланді. Місцеве законодавство передбачає покарання за цей проступок у вигляді позбавлення волі до двох років та/або штрафу в розмірі до 100 тис. батів (понад $ 3 тис.). Як правило, місцева влада обмежується штрафом і депортацією, що передбачає тимчасову заборону на відвідування Таїланду.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter