У кожного є свій улюблений колір. Але не може весь гардероб складатися з речей винятково одного відтінку, чи не так? Тож, вирушаючи на шопінг, попередньо слід поцікавитись, які барви тепер у тренді, а від яких стилісти рекомендують відмовитися цього сезону. Ми дізналися, які відтінки – на піку популярності 2018 року і вже готові поділитися з тобою цією інформацією. Тож, запам’ятовуй!   

Читайте також: Який колір волосся в тренді цього літа

За рішенням експертів інституту кольору Pantone, головним 2018-го став ультрафіолет.

Ультрафіолет – це поєднання спокійного синього та бурхливого червоного. Він ідеально відображає події, що відбуваються нині у світі, – прокоментувала виконавча директорка Pantone Леатрис Ейсман для The New York Times. Експерти вважають, що саме з цим відтінком зміни в усьому світі підуть на ліпше. Також цей колір можна побачити в космосі, у сфері wellness.

 

Але, звісно, що носити не лише ультрафіолетові речі не варто. Існує ще цілий перелік барв, які супроводжуватимуть нас цього року.

Як тобі відомо, 2018-й – рік Жовтого собаки, тож логічно, що саме цей колір буде у тренді. Зверни увагу не на яскраві відтінки, але на легкі, напівпрозорі кольори, ближчі до піскового. Вони  вдало уяскравлять твій образ у соняшну погоду і додадуть лукові жіночності. Доречно буде обрати й темніші відтінки жовтого, такі, як кавовий чи колір коричневого тростинового цукру.

 

Вино можна не лише пити, а й… носити! На піку популярності – винний відтінок, гранатовий і вишневий. Вони досить яскраві та водночас стримані, тому, якщо твій характер відповідний, сміливо обирай речі саме таких кольорів!

 

Якщо яскраві тобі не до душі, зверни увагу на темніпудрові відтінки. Наприклад, на смарагд чи бірюзу, або ж на ультрамодний колір рожевих мальдивських пісків. А ще дизайнери рекомендують додати до свого гардеробу речі блідих відтінків, напівпрозорих або сіруватих. Приміром, тьмяний сіро-зелений має дуже вишуканий та елеґантний вигляд, а надто на блузі чи штанному костюмі.

 

Читайте також: Літо 2018: які стрижки в моді цього року

Речі з деніму ніколи не виходили з моди і 2018 року так само залишаються у тренді! Актуальними будуть усі відтінки синього та блакитного, проте без яскравих украплень. До базових джинсів обирай простий однотонний верх, скажімо, білу футболку з натурального матеріалу. Зверни увагу й на джинсові сарафани.

 

І наприкінці: не забувай, що тренди трендами, а орієнтуватися треба ще й на свій колір шкіри, волосся й т.д. Якщо тобі не личить трендовий ультрафіолет, то хай би якою модною та гарною була сукня, одягати її не варто.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter