Нещодавно на телеканалі "1+1" вийшла програма "Міняю жінку", у якій взяла участь подружня пара з Луцька Наталія і Павло.

Читайте також: Найсексуальніша жінка приміряла пікантний купальник у фантастичній фотосесії


Павло розповідає, що вони одружені з Наталією уже 11 років і виховують двох дітей – Максима і Вікторію, йдеться у сюжеті телеканалу "1+1".

Так що ж спонукало сімейну пару до участі в телешоу?

Наталія каже, що вона не бачить свого чоловіка тижнями вдома, поскільки він постійно пропадає у барах та клубах, де й витрачає усі свої гроші. Павло ж у свою чергу запевняє, що його дружина спить лише з дітьми, а йому не приділяє ніякої уваги.

Увесь свій вільний час голова родини присвячує своєму авто та не приховує від дружини своїх коханок та постійні зради.

І у той час, коли Павло "розважається", Наталія змушена важко працювати продавчинею на ринку щоб прогодувати сім'ю. Після кожного скандалу чоловік виганяє дружину разом із дітьми на вулицю. Проте Наталія не в змозі дозволити собі власне житло, поскільки мізерна зарплатня їй не дозволяє цього зробити.

"Павло розповідав мені про свої зради, показував фото коханок. Я не вірю, що нашу родину можна врятувати. Сподіваюся, за час проекту я переоціню своє життя і зможу змінити його на краще.

Я просто прокручувала собі в голові всякі варіанти самогубства. Я думала, що в мене нема ніякого виходу і сенсу далі жити. Якби не діти, так би воно й сталося. Одна думка про дітей мене врятувала", – коментує Наталія.

Однією з пар, яка вирішила взяти участь у проекті та покращити свої сімейні стосунки, стала молода родина із Кам’янського Дніпропетровської області. Юля та Сергій вже 13 років разом, виховують донечку Єву. Пліч-о-пліч вони відкривають власні бізнеси, підтримують один одного, а на проект прийшли за новими враженнями та емоціями.

"Хочу побачити, як живуть інші родини, щоб зробити нашу ще щасливішою. Я – муза для свого чоловіка. Можливо, мені вдасться навчити цьому й іншу маму", – розповідає Юля.

Тож, що нового дізналась про свого чоловіка лучанка?

Детальніше у сюжеті.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook