Останій раз ви авторизувались через "%social%"

Якою буде погода на Трійцю на Волині

четвер, 17.06.21  19:19
Якою буде погода на Трійцю на Волині

Із 19 по 21 червня українців чекає затяжний вікенд. Це пов’язано із відзначенням великого православного свята День Святої Трійці, що святкується через 50 днів після Великодня і випадає на неділю.

Читайте також: Православний календар на червень 2021 року: коли Вознесіння та Петрів піст

На які ж погодні сюрпризи очікувати волинянам на Зелені свята та чи варто найближчим часом планувати відпочинок біля водойм? Про найбільш актуальні прогнози погоди на наступний тиждень розповіли у Волинському обласному центрі гідрометеорології, – передає ІА Волинські новини.

Як повідомила провідний синоптик Волинського гідрометцентру Світлана Дриганюкдо 22 червня включно на території області передбачається суха погода і справжня літня спека.

Зі слів метеорологині, від сьогодні і до вівторка, 22 червня, на Волині прогнозують мінливу хмарність, без опадів. Вітер передбачається північно-східний та східний 3-8 м/с. Температура повітря вночі коливатиметься в інтервалі від 11 до 16 градусів вище нуля, вдень становитиме 25-30 градусів із позначкою «плюс».

Читайте також: Якою буде погода в Україні в перший місяць літа

Температура води у річці Стир +20, у озері Світязь +19 градусів за Цельсієм.

«Нарешті волинян порадує гарна, тепла, сонячна, суха і по-справжньому літня погода. Щоправда, вода ще не встигла так швидко прогрітись, як повітря. Ймовірно, до вихідних, враховуючи спекотну погоду, температура води у річках та озерах ще підніметься на 1-2 градуси. А ось з середи, 23 червня, на території області очікують короткочасні дощі», – розповіла синоптик.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті?Виділи її мишкою та натисни Ctrl + Enter

Коментарі

    коментарів немає
Коментар буде опубліковано після модерації
×публікації по часу :