Екс-президент України Віктор Янукович помер у московській клініці.

Читайте також: "Ющенко був взірцевим президентом", – Коломойський

Такі чутки поширюються в Мережі. Як з’ясували журналісти, ЗМІ почали отримувати дивні прес-релізи, які нібито розсилав ІА УНІАН, пише "Politeka".

Як повідомляється, електронні листи з новиною про "смерть Віктора Януковича" надходили з пошти [email protected], а в підписі додали фактична адреса УНІАН і невідомий номер телефону.

Листи приходили напередодні, 19 грудня.

У листі говорилося про смерть Віктора Януковича в одній з московських клінік під час операції на хребті.

Читайте також: Януковича можуть вивезти з Росії на лікування в Ізраїль

В інформаційному агентстві назвали розсилку фейком і відхрестилися від неї.

"УНІАН не має жодного стосунку до розсилання даного повідомлення. Електронна адреса [email protected] ніяк не пов'язана з УНІАН і не керується редакцією або іншими підрозділами Компанії, а наше інформаційне агентство для розсилок використовує тільки електронні адреси з домену unian.net.

На жаль, ми не можемо підтвердити викладену в листі новину, яка не залишила нікого байдужим. Просимо колег бути пильними: можливо, успішне проведення Об'єднавчого Собору православних церков не дає спокою нездоровим людям з-за поребрика, а, можливо, комусь не комфортно через наші новини про корупціонерів в Україні – саме ці невідомі вирішили зробити фейкову розсилку, прикриваючись брендом саме УНІАН", – йдеться у зверненні редакції.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter