Новообрані депутати Луцької міської ради VIII скликання шляхом таємного голосування обрали секретаря міськради. Ним став депутат від політичної партії "За Майбутнє" Юрій Безпятко. Про це стало відомо сьогодні, 1 грудня, під час пленарного засідання першої сесії міської ради. 

Читайте також: У Луцькій міській раді створять 7 постійних комісій: хто їх очолив

Згідно з оприлюдненими результатами голосування, за Юрія Безпятка віддали свої голоси 26 депутатів, у тому числі Луцький міський голова Ігор Поліщук. Всього було видано таку ж кількість бюлетенів. Невикористаних бюлетенів – 16.

Ігор Поліщук привітав новообраного секретаря з важливою посадою та побажав плідної роботи.

"Інтереси міста та прилеглих громад мають бути для вас пріоритетними. Ви маєте працювати над розвитком, спілкуватися, чути, допомагати вирішувати проблеми громади усім депутатам, навіть тим, які хотіли вас підтримати, але не змогли", – зазначив міський голова. 

Нагадаємо, що Юрій Безпятко був обраний депутатом від міської організації політичної партії "ЗА МАЙБУТНЄ". У попередній каденції був депутатом та радником Луцького міського голови.

Народився 7 червня 1975 року у місті Луцьк Волинської області

Освіта вища. У 1998 році закінчив  Волинський державний університет імені Лесі Українки за спеціальністю “фізичне виховання”, 2008 році Луцький національний технічний університет за спеціальністю "фінанси".

Трудова діяльність: з листопада 1995 року до червня 1996 року – працював робітником у МПП "Лілея"; з січня 1999 року до квітня 2000 року – працював на посаді комерційного агента редакції газети "Віче"; з вересня 2000 року до березня 2001 року – працював на посаді менеджера з реклами рекламно-інформаційного агентства "Наш час"; з листопада 2002 року до вересня 2019 року – працював на посаді  працював на посаді менеджера з реклами та маркетингу редакції газети "Волинь" (реорганізовано у ТзОВ "Газета "Волинь"); з 6 вересня  2019 року працює на посаді радника міського голови.

Сімейний стан: одружений, разом з дружиною виховують дочку.

Читайте також: 42 новообраних депутати Луцької міської ради отримали мандати

Нагадаємо, у Луцьку в Палаці культури, 27 листопада, пройшла перша сесія міської ради VIII скликання.

Поліщук Ігор Ігорович офіційно став головою міста Луцька, склав присягу посадової особи самоврядування та отримав нагрудний знак міського голови.

Мер подякував за роботу голові Луцької міської територіальної виборчої комісії Луцького району Волинської області Марії Парфенюк та подарував їй квіти.

За слова голови Луцької міської територіальної виборчої комісії, Ігор Поліщук отримав 54,6 % (24 355 голосів).

Також, у той день 42 народні обранці отримали свої мандати.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook