Народний депутат від "Слуги народу" Юрій Корявченков, більш відомий під "кварталівським" псевдонімом "Юзік", має аж 8 помічників. З них – троє отримують за свою роботу зарплату.

Читайте також: САП відкрила справу через записи розмов нардепа від "Слуги народу": деталі

Серед помічників Корявченкова опинилася його дружина Тетяна. Щоправда, їй парламентар гроші не платить: дружина працює у нього на громадських засадах. Про це інформує громадський рух "Чесно".

Активісти відзначають, що Тетяна Корявченкова активно постить у фейсбуці інформацію про нардепів від "Слуги народу" та президента Володимира Зеленського.

Сам Корявченков пояснив призначення дружини помічницею так:

"Вона закінчила Криворізький економічний інститут. Займається, допомагає".

Загалом у Юрія Корявченкова 8 помічників-консультантів. З них платно працюють Ірина Жеретовська, Олександр Савченко та Яніна Солнцева.

Жеретовська була секретаркою дільничної виборчої комісії у Кривому Розі. Савченко – юрист, депутат Довгинцівської районної в місті Кривий Ріг ради 7 скликання від "Партії ветеранів Афганістану". Солнцева ж була офіційною спостерігачкою у 32-му окрузі, на момент парламентських виборів ніде не працювала.

На громадських засадах, окрім дружини, Корявченкову допомагають Павло Бутко, Роман Варваров, Ксенія Єгорова та Богдан Самар.

Читайте також: "Став токсичним": Гончарук може піти у відставку, знайшли заміну

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook