Останій раз ви авторизувались через "%social%"

З'явились нові деталі роману Тіни Кароль і Дана Балана

понеділок, 10.05.21  22:50
З'явились нові деталі роману Тіни Кароль і Дана Балана

Креативний продюсер вокального шоу «Голос країни» Володимир Завадюк розкрив правду про роман зіркових тренерів – Тіни Кароль і Дана Балана. Він заявив, що історія їхнього кохання була створена «синтетично», аби підняти рейтинги проєкту.

Читайте також: Засвітила груди: у Тіни Кароль розстебнулася сукня під час шоу (відео)

Про це пише «Культурная Прачечная», – передає 24 канал.

Ані Тіна Кароль, ані Дан Балан ніколи офіційно не підтверджували і не спростовували чутки про роман, який їй приписують останні три роки. Величезна кількість фанів повірила в почуття між артистами, однак Володимир Завадюк запевнив, що це був лише піар-хід заради хайпу. 

«Історія Дана і Тіни, звичайно ж, була синтетично створена. Моє завдання, як продюсера, було змусити повірити Дана в те, що він цікавий Тіні, а Тіну – в те, що Дан нею цікавиться», – заявив Володимир Завадюк. 

Він додав, що історія стала «настільки легендарною, настільки цікавою, настільки захоплюючою, що навіть Дан і Тіна самі в неї повірили». Завдяки вигаданому продюсером роману безліч кількість глядачів переглянула 9 та 10 сезони проєкту «Голос країни», тим самим піднявши його рейтинги. 

Додамо, Володимир Завадюк поспішив пояснити своє резонансне зізнання, яке зробив під час воркшопу. Він не став заперечувати, що роман Тіни Кароль і Дана Балана був прописаний сюжетом, однак запевнив: симпатія зіркових тренерів переросла в реальне життя. 

Читайте також: Відома українська співачка зробила відверте зізнання стосовно харчування

«Це створена історія, яка стала реальністю», – виправдався продюсер. 

Роман Тіни Кароль і Дана Балана: що про це відомо

  • Глядачі вокального шоу «Голос країни» були впевнені, що попдіва закрутила роман з молдавським музикантом, адже вони влаштовували пристрасні танці просто на сцені, а за лаштунками трималися за руки.

  • Дан Балан з'явився й в 11 сезоні «Голосу країни», ставши зірковим радником Тіни Кароль під час вибору чвертьфіналістів. Знаменитості знову підігріли чутки про роман, оскільки їхні діалоги були романтичними та інтимними. Чоловік заявив, що завжди поряд, спровокувавши розмови про життя разом. 

  • Якщо судді «Голосу країни» нібито вірять в стосунки Тіни та Дана, то Оля Полякова та Потап вважають, що це все гра. 

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті?Виділи її мишкою та натисни Ctrl + Enter

Коментарі

    коментарів немає
Коментар буде опубліковано після модерації
×публікації по часу :