Один із головних учасників мисливського канадського шоу The Edge Стів Екланд викладає в соціальних мережах фотографії вбитих тварин.

Читайте також: Лося внесли під захист Червоної книги України

Після публікації у Facebook трупа гірського лева, вбитого в Альберті, Канада, на чоловіка посипався шквал звинувачень і критики.

Екланд виклав фотографії вбитого власноруч гірського лева, залитого кровью, на сторінці Cabela's Ambassador - Steve Ecklund у Facebook. На фото видно, що сам мисливець радіє зі своєї здобичі. На наступних фото видно, що м'ясо лева згодом приготували та з'їли.

"Тільки хтось, хто мертвий серцем і головою, може не помітити, що леви, дикі кабани, олені та інші тварини мислять, мають почуття, вони не речі, які можна вбивати для забави", - сказав прес-секретар організації "Люди за етичне поводження з тваринами"? передає Lad Bible. 

Сам Екланд та його команда вважають, що нічого забороненого або жорстокого не вчиняють, адже мисливство дозволене у цьому регіоні, а тварини, яких вбиває чоловік, не занесені до списку заборонених для мисливства.

На сторінці мисливця можна побачити, що він заохочує до мисливства й свого сина. Багато користувачів у коментарях засуджують такі дії, називаючи чоловіка жорстоким і навіженим, а його дитині прогнозують психічні відхилення.

"Нам не треба психопати у школах. Йдіть продавати свої товари десь в іншому місці", - написали у коментарях Екланду під публікацією, де він перебуває в одній зі шкіл.

"Напевне найстрашніший із твоїх вчинків, Стів", - йдеться у коментарі під публікацією з убитим гірським левом.

Однак багато людей пишуть про підтримку діяльності Екланда. Хтось каже, що він вчиняє, як говориться у Біблії, хтось наголошує, що дикі тварини, яких він убиває, несуть загрозу для громадян. 

"Дякую за те, що знищили ще одного з цих небезпечних хижаків, Стів! Можливо, ви врятували людей, на яких він напав би. Вітаю, не кидай цієї роботи!" - йдеться у коментарі під однією з публікацій.

Стів Экланд також хизувався вбивством ведмедів, оленей, лосів та козлів. 

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook