Станом на 10.00 18 серпня в Збройних Силах України на гостру респіраторну хворобу COVID-19, спричинену коронавірусом SARS-CoV-2, хворіє 449 осіб. Зокрема, двоє військових з Волині інфіковані коронавірусом знаходяться на лікуванні вдома під наглядом медичної служби. Про це інформує командування Медичних сил Збройних Сил України у Facebook.

Читайте також: На Волині за добу зафіксували дві смерті та рекордну кількість інфікованих коронавірусом (ситуація по районах)

Всього за час пандемії одужало – 785 осіб, летальних випадків – 6.
На ізоляції (втому числі самоізоляція) перебуває 702 особи. Кількість військовослужбовців, у яких закінчується ізоляція найближчих три доби – 86 осіб.

За минулу добу зареєстровано 35 нових випадків захворювання на гостру респіраторну хворобу COVID-19.

З них у закладах охорони здоров’я перебуває 9 осіб (Військово-медичний клінічний центр Північного регіону – 3 військовослужбовця, Військово-медичний клінічний центр Південного регіону – 2 військовослужбовця, Військово-медичний клінічний центр Західного регіону – 2 військовослужбовця, Житомирський військовий госпіталь – 1 військовослужбовець та Рівненський військовий госпіталь – 1 військовослужбовець). Стан здоров’я пацієнтів задовільний, отримують необхідне лікування.

На лікуванні вдома під наглядом медичної служби перебуває 26 осіб (Одеська область – 3 військовослужбовця та 3 працівника ЗС України, Чернівецька область – 4 військовослужбовця, Харківська область – 1 військовослужбовець та 1 працівник ЗС України, Львівська область – 1 військовослужбовець та 1 працівник ЗС України, Київська область – 2 військовослужбовця та 2 працівника ЗС України, Вінницька область – 1 військовослужбовець, Рівненська область – 1 військовослужбовець, Житомирська область – 1 працівник ЗС України, Волинська область – 2 працівника ЗС України, Івано-Франківська область – 2 працівника ЗС України та Закарпатська область – 1 працівник ЗС України).

Читайте також: В Україні зафіксували понад 1600 нових випадків коронавірусу, на Волині – 85

Аналіз захворювань серед військовослужбовців та цивільного населення свідчить про те, що найчастіше інфекція поширюється під час епізодичних зустрічей з найближчими людьми (друзями та рідними), що не входять до кола осіб, з якими ви спілкуєтеся щодня або мешкаєте разом. Не наражайте себе та свою родину на небезпекузайвими контактами.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook