12 липня водій нововолинського маршрутного таксі №2 закрив двері перед носом дідуся-ветерана та поїхав далі. Вночі старенькому чоловікові довелось додому йти пішки. Про неприємну ситуацію в інстаграм БУГу написав Денис.

Читайте також: Водій вигнав з маршрутки атовця, який втратив ногу на Донбасі, ветеран його провчив (відео)

Хлопець розповів, що з товаришем о 23:00 помітив на зупинці біля базару похилого чоловіка. Юнаки поцікавились, чи не потрібна йому допомога. Дідусь відповів, що очікує на останню маршрутку.

Коли до зупинки під’їхав громадський транспорт, молодики допомогли дідусеві підійти, однак водій його не впустив, зачинивши двері.

"Недалеко від нас стояла жіночка, яку водій впустив. Ми підійшли до автобуса, а водій закрив перед носом двері та помахав головою – "ні". Дідусь, ветеран війни, має посвідчення. Був тверезий та охайний", розповів Денис.

Юнаки допомогли 90-річному дідусеві дійти додому на Шахтарський мікрорайон. Вчинок водія маршрутного таксі обурив хлопців: "Ми думаємо, що це дуже не правильно".

Читайте також: Волинський атовець, котрий у ДТП врятував чоловіка, наклав на себе руки (фото)

Фото, яке зробили підлітки.

До слова, хлопцям по 15 років, один з них навчається у військовому ліцеї, інший – у Польщі. Тішить, що у місті небайдужа молодь.

Головне фото ілюстративне.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook