Літом секс може приносити не тільки задоволення, але і дискомфорт.  У такому випадку експерти радять підготуватися до процесу заздалегідь.

Читайте також: Цукор погіршує якість сексу – науковці

Дослідження показують, що влітку підвищується лібідо і заняття сексом стають справжнім випробуванням на витривалість для багатьох пар.

Британське видання Red magazine опублікувавши 6 правил, яких бажано дотримуватися під час літнього сексу.

  • Секс в прохолодному душі або ванній

Там будуть комфортніше, ніж в спекотній спальні. Оптимальна для вашого тіла температура подарує приємні відчуття. Можна прийняти контрастний душ разом, а потім перейти в іншу кімнату.

  • Обмежте дотики один до одного

Вибирайте комфортне положення в процесі сексу, де будуть обмежені дотики зі шкірою один одного, щоб організм не нагрівався. Такі пози забезпечать більше дихання і менше контакту з партнером.

  • Спробуйте ігри з льодом

Багато пар використовують лід під час прелюдії. Якщо ви ще не грали з льодом в процесі сексу – варто спробувати, адже екстремальний холод подарує нові відчуття.

Читайте також: Експерти назвали місяць, на який припадає пік популярності сексу на одну ніч

  • Охолодіть кімнату перед сексом

Увімкніть вентилятор або кондиціонер, можна просто відкрити вікно і провітрити, щоб було більше кисню.

  • Охолодіть ліжко чи поверхню

Перед сексом застеліть охолоджену ковдру і простирадло – це подарує незабутні відчуття. Можна спробувати зайнятися сексом на підлозі з плиткою, на мармурових сходах в будинку або біля інших холодних поверхонь, які допоможуть охолонути. Але не потрібно переборщувати, адже розігрітий організм можна легко застудити, навіть влітку.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook