В Польщі окружний суд міста Познань почав розглядати справу громадянки України, яка вбила свого співвітчизника, з яким працювала разом.

Читайте також: У Польщі українця розчавило домкратом

Про це повідомляє Yavp.pl.

31-річна українка приїхала до Польщі на заробітки в місто Стеншев, залишивши вдома 10-річного сина і батьків. Вже за 2 тижні після цього вона скоїла вбивство. Українка переконує – вбивати не хотіла, це був самозахист від співвітчизника, який почав до неї чіплятися.

Як розповідає обвинувачена, того дня у неї був вихідний, вона пізно повернулася додому, а там її з- криками зустрів співвітчизник, який теж проживав у цьому помешканні, і почав її бити. За версією жінки, чоловік завдав їй кілька ударів, від яких вона впала. Ніхто з інших мешканців квартири не заступився за неї. 

Читайте також: Четверо українців травмувалося в аварії у Польщі (фото)

Захищаючись від нападника, жінка схопила ніж і завдала ним удар нападнику у грудну клітку. Сама одразу втекла і зачинилася у своїй кімнаті, де чекала на приїзд правоохоронців.

Від отриманої травми 38-річний громадянин України помер. Жінці ж тепер загрожує тривалий термін ув'язнення або навіть довічне.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook